Uncategorized Да помогнем на малкия Илиян да продължи курса си на лечение

Да помогнем на малкия Илиян да продължи курса си на лечение

Източник: Подкрепа за Илиян – общност във Фейсбуккъдето са достъпни медицински документи за детето.

През месец февруари се поде кампания в подкрепа на малкия Илиян от София, който страда от генерализирано разстройство на развитието. Детето е обгрижвано с много любов и живее заедно със своята майка Лилия и баба си Снежа, която работи в една от енориите на Софийска св. митрополия като продавач на свещи и клисар. Благодарение на всички, които проявиха съпричастност, 8-годишното момче успешно се подложи на първата от трите предвидени медицински процедури. От семейството изразяват дълбоката си благодарност към всички, които са помогнали.

Лечението се провежда в болница Parks в Нови Сад, Сърбия. Лечебното заведение предлага иновативна регенеративна терапия със стволови клетки, която успешно подобрява живота на своите пациенти с проблеми, подобни на тези, от които страда и малкият Илиян.

Първата процедура се проведе на 8 април и струваше 6850 евро или ок. 13 392 лв. (прилага се платежен документ). Към сумата не са калкулирани допълнителните разходи за път, квартира и всякакви изникващи нужди. Втората процедура е насрочена за 13 май и ще бъде на подобна стойност. Към момента семейството разполага с ок. 3 500 лв., като за провеждането на втория етап от лечението са необходими още ок. 10 000 лв. Разполагаме с по-малко от месец, за да съберем тези средства!

Семейството на Илиян и техни близки и приятели отново отправят апел за подкрепа. Нека помогнем на Илиян за продължи и завърши своето лечение, като се подложи не само на предстоящия на 13-ти май втори етап от терапията, но и на необходимата трета и последна процедура сред това!

BG50UBBS80021005792940 – на името на Лилия Георгиева Петрова
Основание: Помощ за Илиян Първанов Петков

Свързани публикации и по-подробна информация:

Подкрепа за Илиян – нека помогнем на едно 8-годишно момче да подобри своя живот (nasledstvobg.com)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post