Uncategorized Да помогнем на страдащ човек, който се нуждае от спешно лечение на очите

Да помогнем на страдащ човек, който се нуждае от спешно лечение на очите

Наскоро г-жа Ася Дилянова, автор на литература с православна насоченост и един от спомоществователите на енорията при храм „Св. Георги Победоносец“ в гр. Мадан, поде кампания в подкрепа на своя съпруг и любящ баща Антим Дилянов, който от детска възраст страда поради здравословни проблеми с очите. Подробности за неговото състояние, което се влошава през 2023 г., може да се открие тук: Зрение за Антим (pavelandreev.bg)

През втората половина на месец януари 2024 г. Антим посещава професор Алпер Агча, специалист по роговична трансплантация. Г-жа Дилянова описва резултатите от прегледа и отправя апел за подкрепа:

„Мили хора, посетихме професор Алпер Агча, специалист по роговична трансплантация. Той потвърди диагнозата за силно изтъняване и помътняване, която изисква смяна, тъй-като цветната снимка е в лилаво, което показва необходимостта от трансплантация. Но се появи и друг проблем – кръвоизлив, като при това се превръща във фиброзна тъкан, захващаща се в ретината и има опасност от отлепване.

Професор Музалер, специалист по болести на ретината, препоръча спешна витректомия и трансплантация в една сесия до един месец най-късно.

Скъпи дарители, двете операции възлизат на 20000 евро без пътни и допълнителни такси. Да съберем тази сума е непосилно без ваша помощ. В противен случаи Антим ще загуби окото си, а другото е много слабо. Двете операции трябва да се извършат едновременно, тъй-като когато се направи само едната, се обезсмисля ефектът на другата.

Моля ви от сърце да ни помогнете. Предоставям двете оферти за операциите, докато ни издадат една обща и снимки от прегледите при двамата професори. В сметката на болницата са останали 1200 евро, които ще се прибавят към сумата за операциите.“

Допълнителна информация чрез приложена медицинска документация може да се открие тук: pavelandreev.bg/campaign/zrenie-za-antim/news/pregled-v-turciya-na-29012024-g

Възможност за дарение в подкрепа на Антим: Зрение за Антим (pavelandreev.bg)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *